TACK & CO° bv

Tack & Co, uw aannemer en leverancier voor de aanleg van private parkings, opritten & terrassen in asfalt, klinkers, platines, blauwsteen & keramiek.

Of u nu uw bouwgrond nog moet voorbereiden en al droomt van de aanleg van uw buitenruimte. Of u wilt eindelijk uw bestaande woning de uitstraling geven die het verdient. Of u wilt uw oprit behouden en bestrating opbreken. Voor uw omgevingswerk kunt u het beste contact opnemen met Tack & Co. Onze specialisatie is asfalt, betonklinkers, platte kasseien, blauwe hardsteen keramiek. Onze mankrachten en machines komen ter plaatse en u kunt achteroverleunen.

Aanleg van oprit & terras.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor werkelijk alle aspecten die komen kijken bij de aanleg van een oprit of terras. Ons familiebedrijf in algemene asfalt-, riolerings- en grondwerken, beschikt over een eigen breekwerf met containertransport en een zeer uitgebreid machinepark. Zo bieden wij snel opeenvolgende services aan zeer concurrentiële prijzen voor de aanleg van uw parkeerplaats, oprit, terras of tuin bestrating. Wij zijn uw uniek aanspreekpunt voor de aanleg van waterdoorlatende, halfopen of gesloten verharding.

Eén aanspreekpunt.

Wij breken een oprit van elke ondergrond uit en kunnen bestaande structuren, grote bomen en diepe wortels meenemen. We kunnen dit ook doen voor terreinen die vermengd zijn met onreinheden. Er kan ter plaatse gezeefd en gerecycleerd worden. Dat scheelt een hoop transportkosten. Wij doen alle voorbereidende freeswerk en egaliseren de grond. Met alle rioleringswerken, eventuele regenputten onder de oprit, drainagelaag en afwatering houden we rekening. Wij plaatsen keermuur, boorden of kantopsluiting in stijl met de gekozen verhardingen. Wij leveren teelaarde voor groenzones. Met onze moderne asfalt spreidmachines asfalteren wij ook met waterdoorlatend asfalt. Wij leveren en verspreiden dolomiet, granulaten, siersteentjes en steenslag. Wij leveren en leggen klinkers, platines, arduin...

Aanleg van tuinbestrating, zwembad- & vijverranden.

Eigen mensen besturen de machines voor alle graaf- frees- of kraanwerk tot en met containertransport en storten. Reviseren van drainagebuizen, regelputten en ander leidingwerk is geen probleem. Zowel krachtige machines als handgereedschap passen ons goed. Wij verzorgen de randafwerking of beschoeiing en leggen zwembadranden, zonnedekken, vijverranden en traptreden. Ook rondom het zwembad kunnen we voor waterdoorlatende verhardingen open voegen of een infiltratiesysteem voorzien. Als Tack & Co is langsgeweest, straalt 45 jaar vakmanschap er van af.

De firma Tack & Co verzekert u een heel verzorgde oprit en/of terras en dankt u voor het vertrouwen in onze firma!