TACK & CO° bv

Tack & co verhuurt recyclage containers voor niet-gevaarlijk bouwafval, groenafval en woning ontruiming.

Heeft u een bouw- of renovatieproject gepland of wilt u een pand ontruimen? Het is aan te raden om het afval van de werken ter plaatse te sorteren. U kunt afzetcontainers huren in verschillende m³, om uw project in goede banen te leiden. Als de container vol is, belt u ons. Wij vervoeren alle containers zelf, zodat de volle container snel wordt opgehaald. Even snel plaatsen we een nieuwe container. De volle container wordt gestort en onmiddellijk gerecycleerd in onze eigen breekwerf. Wij verhuren onze afzetcontainers tegen zeer scherpe prijzen.

Afzetcontainers voor puin.

Wij zijn gespecialiseerd in recyclage containers voor puin zoals betonpuin & betonblokken (gewapend en ongewapend), gemengd puin en asfalt. Wij kunnen u bovendien voorzien van een breker om de grote stukken op locatie te breken. Wij beschikken ook over een grondzeef met bediening om ter plaatse te recycleren.

Containers voor de opkuis van huizen maakt onze service compleet. Ook als de grond vermengd is met onreinheden, zoals hout, fundering enz... kunt u een beroep doen op onze container verhuur diensten.

Containerverhuur voor tuinafval.

Voor tuinaanleg en andere omgevingswerken stellen wij u containers voor groenafval ter beschikking. Ook voor grond gemengd met tuinafval, graszoden en takken. Bevat het tuinafval een volgroeide boom met wortels en grond dan kunnen wij u ook verder helpen. Wij hebben containers van verschillende kubieke meters.

De firma Tack & Co verzekert u heel verzorgde containerverhuur en dankt u voor het vertrouwen in onze firma!