TACK & CO° bv

Huur een mobiele breker en grondzeefmachine. Tack & Co voor aannemers,hoveniers, grondwerkers en particulieren.

Wij leveren en verhuren mobiele brekers & zeefmachines met bediening op de werf. Als u het zeven en breken ter plaatse laat doen, kunt u veel geld besparen. De recyclage ter plaatse maakt het hergebruik van materialen onmiddellijk mogelijk, zonder tussenpersoon of transport heen en terug naar de opslagplaats. Op deze manier bespaart u enorm op transport- & stortkosten. Contacteer ons voor beschikbaarheid en reservatie van onze mobiele breek- en zeefinstallaties. Wij verhuren ook alle recyclage containers voor de opslag en behandeling van ongevaarlijke vaste afvalstoffen.

Mobiele zeefmachine huren.

Een zeefmachine wordt gebruikt voor het ter plaatse sorteren en scheiden van grond en puin. De voordelen van zeven op locatie zijn dat u bespaart op grote transportkosten en vooral op de stortkosten. Wanneer u een grondzeef machine huurt komen wij naar u toe. We zorgen voor alle toebehoren voor de zeefwerken: zeef inzetstukken, graafkraan en bediening. Dankzij diverse zeefnetten en vingers kunt u de zeefmachine gebruiken voor het afzeven van: grond, steenpuin, granulaten enz… Zo zuiver dat u ze meteen kunt hergebruiken of tegen een gunstige prijs kunt afvoeren.

Wij beschikken over de nodige certificaten CERTIPRO (Q136) – OVAM (144303) – GRONDWIJZER om ter plaatse puin te zeven. Hierdoor bent u als klant volledig in orde.

Verhuur mobiele puinbreker.

Heeft u gebroken puin nodig? U hoeft geen ongebroken puin heen en zand, aanvulgrond, granulaten of gebroken puin aan te voeren. U kunt uw eigen puin op locatie efficiënt laten breken. Met onze puinbreker wordt het puin op een circulaire manier gerecycleerd. Wij kunnen het gebroken puin direct in uw verharding toepassen of wij storten het voor u op onze eigen breekwerf. U bespaart dus niet alleen op stortkosten van ongebroken puin, asfalt en beton. U vermijdt de extra aankoop van gemengd puin voor verharding. Onze krachtige crusher wordt geleverd met bediening. U kunt onze slagbreker gebruiken voor het breken van: betonstukken, bakstenen, steenpuin, klinkers, asfalt. Breek uw puin en verpletter de totale prijs van uw verbouwingswerken.

Voorkom boetes en enorme meerkosten door samen te werken met Tack & Co die beschikt over de verplichte certificaten CERTIPRO (Q136) – OVAM (144303) – GRONDWIJZER om ter plaatse puin te breken.

De firma Tack&Co verzekert u heel verzorgde breek- & zeefwerken en dankt u voor het vertrouwen in onze firma!