De firma blijft open tijdens het bouwverlof van maandag tot zaterdag van 7u tot 17u.

Asfaltwerken van opritten & parkings in Roeselare

Asfaltbeton is een goede optie voor de aanleg of renovatie van uw parkeerterrein, privé toegangswegen en opritten. Ook in overeenstemming met de nieuwste ontwikkelingen omtrent milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding en bezinking van water. Tack werkt net zo goed met waterdoorlatend asfalt.

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte. Tack & Co is 7/7 bereikbaar. Talrijke projecten in Beveren, Oekene, Rumbeke en Roeselare voor particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, industrie, winkels, tankstations, opritten voor intensief gebruik door landbouw- en transportbedrijven zijn ons visitekaartje.

Asfalteren van parkings in Roeselare.

Alle kraanwerk voeren we zorgvuldig uit. We egaliseren het terrein en werken volgens de geplande indeling. Parkeerplaatsen kunnen in gekleurd asfalt aangeduidt worden. Groenzones worden opgevuld met teelaarde, vakkundig opgeboord met beton, klinkers, platina of blauwsteen. Looppaden realiseren we in het door u gekozen kleur en materiaal. De moderne asfaltspreidmachine doet de rest. 45 jaar ervaring in asfaltwerken geven uw terrein cachet.

Toegangswegen & private wegen in asfalt, ook in waterdoorlatend asfalt.

Als u de oprijlaan tot uw woning, of het buitenterrein van uw bedrijf opnieuw wilt aanleggen, bieden wij kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wij zorgen zelf voor het breek- en freeswerk en alle containers voor afvoer. Ook voor groenafval zoals grote boomwortels na eventuele rooiwerkzaamheden. Wij beschikken over materieel en mankracht voor alle graaf-, funderings-, en asfaltwerk die bij het wegenwerk komt kijken. Wij leveren en plaatsen vakkundig rioolbuizen en straatkolken, watersleuven en beschoeiingen. Zowel voor industriële projecten als voor particuliere doeleinden leggen wij de vlakke basis met vereiste sterkte. Onze asfaltmachine biedt door het recente bouwjaar de mogelijkheid tot duurzaam en nauwkeurig werk. Zo leveren wij asfalteringswerken met perfecte afwateringsgraad.

Wij bieden dienstverlening op maat in de ruime regio van Roeselare.

Dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark verlopen de bestratingswerkzaamheden soepel. U kunt uw nieuwe oprit snel in gebruik nemen. Door de op elkaar afgestemde bedrijfstakken kunnen asfalteringswerken met ons familiebedrijf in één keer worden afgerond. Dat levert een snelle service op. Wij slopen en verwijderen de bestaande structuren zelf. Transport- en stortkosten worden beperkt door in eigen beheer te breken, te zeven en te recupereren. Of er wordt gezeefde grond aangevoerd.

De firma Tack & Co verzekert u heel verzorgde asfaltwerken in Roeselare en dankt u voor het vertrouwen in onze firma!

De firma Tack & Co wenst iedereen een deugddoend verlof en blijft open tijdens het bouwverlof voor afhaling, storten, containerdienst, granulaten…