De firma blijft open tijdens het bouwverlof van maandag tot zaterdag van 7u tot 17u.

Grondwerken & afbraakwerken in Zonnebeke

45 jaar investeren in machines en mensen. Dat zorgt ervoor dat we de slagkracht hebben voor uw bouwproject, landbouw- of landschapswerken. Wij verzorgen graaf-, sloop- en grondwerken in particuliere- of bedrijfsopdracht in Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde. Wij zijn 24/7 bereikbaarheid. Wij hebben onze eigen machines en hun bestuurders. Wij beheren zelf onze grondverzet- en containerdiensten. Hierdoor kunnen wij efficiënt kwaliteitsmateriaal storten en onze diensten tijdig leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Wij zijn uw aangewezen partner voor grondwerken.

Grond- & nivelleringswerken.

Als grondwerker maken we percelen en kavels bouwrijp van voorbereidingswerken tot asfalteringswerken. Zo graven wij af, breken, zeven grond en hogen percelen op. Afwatering, riolering en regenputten voorzien we. Wij hebben asfalteringsmachines en zijn ook aannemer in rioleringswerken. Wij kunnen teelaarde aanleveren. Wij storten ook granulaten, dolomiet, siersteentjes, gemalen asfalt of steenslag in Zonnebeke. Egalisatiewerken met de juiste machines, grondstof en aanpak.

Afbraak- & sloopwerken in Zonnebeke.

Met onze mobiele graaf- en laadmachines met hydraulische breekhamers en sloop sorteergrijpers kunnen wij gebouwen en constructies eenvoudig slopen, tot op en mét de fundamenten. Met machinaal freeswerk ontwortelen we bomen. Onze kiep vrachtwagens zorgen voor de aan- en afvoer van materiaal. Wij hebben rollend materiaal voor alle voorbereidende kraanwerk, van smal tot omvangrijk. Voor het uitgraven van sleuven tot bassins voor landbouw. Ook voor het ophogen van percelen en weilanden. Wij vellen bomen en verwijderen gerooide bomen, groenafval of puin. Dankzij onze grondzeef en puinbreker zijn verschillende aan-en afvoer formules mogelijk van en naar Zonnebeke.

Steken van kelders & funderingen.

Wij graven bouwputten: kelderputten, regenputten (tot 20.000 L), septische putten, putten voor rioolwaterzuiveringsinstallaties en ondergrondse parking. Wij graven funderingen, stabiliseren en gieten funderingen of plaatsen keermuren. Dit zowel voor residentiële als industriële grondwerken in Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde.

Ontvang een gratis prijsofferte op maat. Als West-Vlaams familiebedrijf staat Tack&Co dicht bij de klant. Wij voeren grondwerken uit over Vlaanderen en het Noorden van Frankrijk.

De firma Tack&Co verzekert u heel verzorgde grondwerken in Zonnebeke en dankt u voor het vertrouwen in onze firma!

De firma Tack & Co wenst iedereen een deugddoend verlof en blijft open tijdens het bouwverlof voor afhaling, storten, containerdienst, granulaten…