De firma blijft open tijdens het bouwverlof van maandag tot zaterdag van 7u tot 17u.

Rioleringswerken in Alveringem.

Wij zijn allround aannemer in grond-, asfalt-, riool- en wegenbouw met 45 jaar ervaring in het steken van afvoerleidingen en putten. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van gescheiden rioolstelsels. Een rioleringsproject dat regenwater en afvalwater afzonderlijk afvoert. Voor herstel aan eigen geplaatste rioleringswerken kunnen wij altijd worden bereikt 24/24, alle dagen van de week. Onze diensten op maat verlopen in directe communicatie. De professionele schaal van ons bedrijf stelt ons in staat snel putten te leveren in regio Vlaanderen en Noord-Frankrijk. Tack & Co verricht infrastructuur en rioleringswerken in hoge versnelling.

Regenputten & infiltratieputten voor regio Alveringem.

Wij leveren regenputten en infiltratieputten met bijbehorend grondverzet tot op de afwerkingsgraad van uw keuze. Wij zorgen voor het afkoppelen van bestaande stelsels, de ontmanteling en verwijdering ervan. Onze grondwerkers graven putten en greppels voor uw ondergrondse regenwatertank. We voeren nieuwe stabilisering of teelaarde aan, bestraten of asfalteren paden en boorden af. Een regenput onder uw oprit, terras of in de tuin. We kijken naar de mogelijkheden met overkoepelende blik.

Septische putten.

Zowel septische putten voor particulieren als grote volume septische putten voor industrie en agrarische voorzieningen behoren tot ons terrein. We voeren de daarbij horende afvalstromen af met eigen container services. Particulieren en bedrijven uit Alveringem en Hoogstade, Oeren, Sint-Rijkers, Beveren, Gijverinkhove, Izenberge, Leisele, Stavele kunnen bij ons ook containers en machines met bediening huren om puin ter plaatse te breken, te zeven of af te voeren.

Gescheiden stelsel.

Volgens de plannen van uw architect of naar eigen inzicht zorgen wij voor een perfecte afwatering. Wij installeren rioleringssystemen in PP, PVC, PE, zandsteen en beton. Regenwater wordt verzameld en via watersleuven naar regenwatercollectoren gebracht. Het afvalwater wordt gescheiden in een droogweerafvoer stelsel geleid. Alle greppels worden nauwkeurig gegraven en de nutsleidingen worden slim uitgezet. We verzorgen de asfalt- of verhardingswerken en plaatsen watergreppels en de borduren.

De firma Tack & Co verzekert u heel verzorgde rioleringswerken in Alveringem en dankt u voor het vertrouwen in onze firma!

De firma Tack & Co wenst iedereen een deugddoend verlof en blijft open tijdens het bouwverlof voor afhaling, storten, containerdienst, granulaten…